Gestoffeerde comfort bedden

Gestoffeerd bed

Kwaliteitsbedden in tijdloos, modern design. Betaalbaar voor iedereen. Dat kenmerkt deze designbedden.

Ook na jaren zal het ontwerp van deze bedden de eigenaar nog vreugde brengen en zal hij het bed met plezier gebruiken.

De waardevolle materialen, ongeacht of het stof, kunstleer of een ander materiaal is, zijn met zorg geselecteerd.
De vakkundige samenstelling van de afzonderlijke componenten, het doordachte concept en het consistente ontwerp vormen samen de basis van deze designbedden.

Gezondheidsbewustzijn en individueel slaapcomfort wordt steeds belangrijker. Deze bedden van hoogwaardige kwaliteit voldoen volledig aan deze eisen en verwachtingen.

Tweepersoons bedden

U vindt hier tweepersoons bedden in alle afmetingen. 140/ 160/ 180 en 200 cm. De bedden zijn gestoffeerd, in veel kleuren leverbaar en ze hebben mooie, unieke details.
Een groot aantal bedden heeft comforthoogte en variabele inlegdiepte. Dat maakt dat deze bedden voldoen aan alle eisen van deze tijd en maximaal comfort leveren aan de gebruiker.

Een designbed kopen

Tijdens het slapen herstelt het lichaam zich voor een nieuwe start van de volgende dag.

Met een designbed uit deze collectie, koopt u niet alleen een waardevol bed, maar ook een bed dat het juiste comfort biedt en precies bij u past, want elk bed is leverbaar met elk type lattenbodem en matras. Speciaal op u afgestemd. Dus ga voor een goede nachtrust.

We zoeken de juiste combinatie graag voor u uit. Klik op de informatieknop bij het bed van uw keus en vertel ons uw wensen.